PSG maakte afgelopen dinsdag in de Champions League nog gehakt van FC Barcelona, maar kreeg zondagavond in de competitie zélf een pak op de broek. AS Monaco kwam naar Parijs en pakte zomaar de 3 punten af. De Monegasken kregen zelfs geen goal tegen van superster Kylian Mbappé. Het werd 0-2.

Binnen 10 minuten was het al raak in het Parc des Princes. Sofiane Diop maakte de 0-1. PSG toch wakker geschrokken daarna? Je zou het zeggen. Maar nee hoor: Monaco bleef de hele wedstrijd de betere ploeg. Tekenend: PSG kwam niet verder dan 1 schot op doel, maar dus zonder te scoren.

0-2 Monaco

Monaco deed het wel nog een keer. Verdediger Guillermo Maripan verdubbelde de score (0-2) en zorgde er daarmee voor dat Monaco er met de zege vandoor ging. En dat is eigenlijk alleen maar mooi, want de titelstrijd in de Ligue 1 wordt daardoor alleen maar super spannend!

Spannende titelstrijd

Nummer 4 Monaco kruipt nu tot op 2 punten van nummer 3 PSG. Nummer 1 Lille (58 punten) en nummer 2 Lyon (55 punten) staan nog altijd binnen 6 punten van Monaco. 4 ploegen dus die strijden om de titel in Frankrijk! Nummer 5 Lens staat namelijk 12 punten achter op nummer 4 Monaco.