West Ham United kende vorig seizoen een uitstekend jaar met de 6e plaats in de Premier League. Die lijn heeft de ploeg van trainer David Moyes gewoon doorgetrokken. West Ham won maandagavond redelijk eenvoudig van Leicester City met 4-1.

West Ham werd in het zadel geholpen door Ayoze Perez die een lompe overtreding beging en rood kreeg nog voor rust. Daarvoor had West Ham overigens al de voorsprong te pakken. Pablo Fornals was de doelpuntenmaker. In de 2e helft kwam het duo Momhamed Said Benrahma-Michail Antonio op stoom voorin. Eerst zorgde Benhrahma voor de 2-0. Youri Tielemans zorgde voor de aansluiting maar niet veel later was daar Antonio die met 2 treffers het duel besliste. Het superduo kreeg samen een publiekswissel.

West Ham draait als een tierelier en heeft in 2 wedstrijden nu al 8 keer gescoord. In de 1e pot bij Newcastle United werd namelijk met 4-2 gewonnen. Wordt het net zo’n topseizoen als vorig jaar of zit er deze keer misschien zelfs meer in het vat?