Het was eventjes rustig rondom Wanda Nara en Mauro Icardi, het koppeltje dat uit elkaar dreigde te gaan nadat de Paris Saint-Germain-aanvaller vreemd was gegaan met een influencer. Maar Nara heeft de stilte verbroken!

Nara was nooit te beroerd om ons via Instagram hints te geven over elk sappig nieuw hoofdstuk in het drama. Sinds de twee op een scheiding leken af te koersen, bleef het vrij stil. Tot nu!

Nara heeft namelijk even haar telefoontje opzij gelegd om wat directer, namelijk in een tv-interview over de zaak te praten. Dat gebeurde op het tv-kanaal Telefe, in gesprek met journalist Susana Gimenez.

Woede

“Het eerste wat ik voelde was woede. Zoveel woede”, vertelt Nara. “Daarom zette ik mijn bericht op Instagram”, zo doelt ze op de befaamde ‘slet’-post.

“Daarna heb ik met Mauro’s minnares gebeld. Ik bood excuses aan voor dat woord”, zegt ze over Eugenia Suarez, die ook wel China Suarez wordt genoemd.

Telefoon

Ook gaat ze in op hoe ze de affaire ontdekte. “Ik was met wat vriendinnen. Iemand vroeg me om een foto. Ik greep naar Mauro’s telefoon. Ik zag screenshots van een gesprek met een beroemde vrouw.”

“Ik maakte een fout om haar uit te schelden. Het is een macho-manier om de schuld bij de vrouw te leggen. Ik heb niks tegen haar. Mauro vertelde me dat hij China had ontmoet in Parijs. Hij zei dat er niks was gebeurd. Maar ik beeld me in dat er van alles is gebeurd.”