Pas op, de volgende beelden kunnen zeer zeker als niet prettig worden ervaren. FC Porto-verdediger Nanu liep in het competitieduel bij Belenenses een bizarre hoofdblessure op.

In de slotfase lag het duel minuten stil bij een 0-0 stand nadat Nanu hard in aanraking kwam met de keeper van de tegenstander. In shock bleef hij vreemd liggen, compleet vervreemd van de planeet niet wetende waar hij was. Het zorgde voor schrik en angst op het veld bij zowel de spelers, arbitrage als technische stafleden van beide clubs.

Get well soon

Uiteindelijk moest er een ambulance op het veld aan te pas komen om de ongelukkige Nanu van het veld te begeleiden. Het allerbeste aan, Eulânio Ângelo Chipela Gomes, zoals de 26-jarige verdediger voluit heet. Social media gaat ondertussen los over het incident.

Social media-gebruikers zijn in shock van het voorval en ook laaide de discussie rondom hoofdblessures, en de bescherming ertegen, op. “Dacht even dat hij dood was”, schreef iemand. “Hoe lang kan dit nog doorgaan?” vroeg iemand zich af.