Club Brugge heeft de uitwedstrijd tegen hekkensluiter Beerschot in de Jupiler Pro League gewonnen: 1-3. Noa Lang stond in de basis en was met zijn 1e goal van 2022 belangrijk voor zijn club. De Nederlander scoorde de 0-1 na 19 minuten voor het team van trainer Alfred Schreuder.

In de 2e helft kwamen ook Mats Rits en Charles De Ketelaere tot scoren voor Club Brugge. Ruud Vormer was net als Lang basisspeler, Bas Dost viel na 83 minuten in voor Lang.

Stand van zaken

Op de ranglijst nadert Club Brugge koploper Royale Union tot 2 punten: 71 om 69. Royale heeft echter wel een wedstrijd minder gespeeld. Beerschot staat 18e en laatste in de Jupiler Pro League, met 16 punten na 33 duels.

Check hier de 0-2 en 0-3 van Club Brugge tegen Beerschot:

(tekst gaat verder onder de video)

Bundesliga: Becker verslaat Ehizibue

In de Bundesliga heeft Union Berlin met Sheraldo Becker als basisspeler thuis gewonnen van FC Köln, waar Kingsley Ehizibue een basisplaats had. Het werd 1-0 door een goal van Taiwo Awoniyi in de 49e minuut. Zowel Becker als Ehizibue kreeg een gele kaart en ging vroegtijdig naar de kant. Ehizibue werd na 1 helft gewisseld, Becker na 70 minuten.

Dankzij de zege neemt Union Berlin de 7e plaats op de ranglijst over van FC Köln. Union heeft 41 punten na 28 wedstrijden, Köln heeft 1 punt minder en evenveel duels gespeeld.