Het was woensdagavond feest op Old Trafford! Manchester United swingde voor het eerst zoals trainer Erik ten Hag het graag ziet. Dankzij het goede spel werd Tottenham Hotspur met 2-0 verslagen, al is het maar de vraag of de Engelse tabloids daar over schrijven de komende dagen. Cristiano Ronaldo liep namelijk een paar minuten voor tijd weg toen hij zag dat hij er niet meer inkwam.


Ten Hag haalde Antony eruit en voor hem kwam Scott McTominay. In de slotfase kwamen Anthony Elanga en Christian Eriksen binnen de lijnen, zij vervingen Jadon Sancho en Casemiro. Ten Hag mocht dus nog 2 keer wisselen, maar deed dat niet. Daarom liep Ronaldo in de 89e minuut aan (zie beelden boven).

Reacties

Lisandro Martínez, die een wereldpartij speelde tegen Harry Kane en Heung-min Son, kreeg de vraag wat hij van Ronaldo’s actie vond. “Ik heb het niet gezien, dus ik kan er niks over zeggen. Ik heb de overwinning gevierd met de spelers”, reageerde de Argentijn.

Bart Nolles, die namens Viaplay aanwezig was op Old Trafford, vroeg Ten Hag wat hij van de actie vond. “Ik ben blij met de overwinning, met de uitvoering. Ik kijk naar het team, andere zaken regelen we morgen wel.”