AC Milan heeft eindelijk weer eens een overwinning te pakken. De titelverdediger in de Serie A won door een kopbal van Olivier Giroud in San Siro met 1-0 van Torino, de club van Perr Schuurs.


De zege is de eerste sinds 4 januari, maar ook daarvoor wilde het al even niet vlotten. De Milanezen verloren eind 2022 al oefenduels tegen Arsenal, Liverpool en PSV. Het nieuwe jaar begon nog wel met met een zege op Salernitana, maar daarna volgde een beschamende reeks wedstrijden van 5 nederlagen en 2 gelijke spelen.

Milan zakte daardoor weg naar de 6e plek in de Serie A, maar staat na de zege op Torino inmiddels weer 3e. De club werd vorig seizoen voor het eerst in 11 jaar weer eens kampioen, maar moet zich nu richten op de strijd om de Champions League-tickets voor volgend seizoen. De verschillen achter koploper Napoli zijn erg klein, dus er staat een spannend gevecht te wachten om de 3 CL-plekken!

Nog geen Zlatan

Bij AC Milan zal Zlatan Ibrahimovic weer eens op de bank na 8 maanden blessureleed. ‘God’ kreeg vrijdag echter geen invalbeurt.