OGC Nice heeft de thuiswedstrijd tegen Paris Saint-Germain gewonnen. Andy Delort maakte in de 88e minuut het enige doelpunt van het duel in de Allianz Riviera in het zuiden van Frankrijk (1-0). Hij scoorde op aangeven van de ingevallen Calvin Stengs.

PSG blijft de Franse competitie riant aanvoeren. Nice klom naar de 2e plaats, met een achterstand van 13 punten. Olympique Marseille kan zondag tijdens het thuisduel met AS Monaco op 12 punten van de lijstaanvoerder komen. Bij PSG ontbrak de geschorste Kylian Mbappé. De aanvaller is er woensdag weer bij als zijn ploeg tijdens de uitwedstrijd tegen Real Madrid in de 8e finales van de Champions League een voorsprong van 1-0 verdedigt.

Georgino Wijnaldum werd in blessuretijd gewisseld bij PSG, waar Xavi Simons op de bank bleef. Justin Kluivert en Pablo Rosario hadden een basisplaats bij de thuisploeg. Stengs mocht na 79 minuten invallen voor Nice.