Georginio Wijnaldum heeft zijn debuut voor AS Roma in de Serie A niet kunnen bekronen met een goal. De Nederlander kwam als invaller wel heel dichtbij, maar aangever Paulo Dybala, een andere aankoop, stond buitenspel. Daardoor bleef het bij 0-1 in de uitwedstrijd tegen Salernitana.

Het enige doelpunt werd gemaakt door Bryan Cristante in de 33e minuut. Bij het AS Roma van trainer José Mourinho deed Rick Karsdorp de hele wedstrijd mee, Wijnaldum viel na 78 minuten in. Bij Salernitana maakte Tonny Vilhena zijn debuut en hij maakte het duel vol.

Lammers verliest met Empoli

Sam Lammers speelde de hele wedstrijd namens Empoli, maar de spits kon niet voorkomen dat zijn ploeg met 1-0 verloor op bezoek bij Spezia. Bij de thuisploeg zat keeper Jeroen Zoet op de bank. De Angolees M’Bala Nzola maakte in de 36e minuut de enige goal.