Atlético Madrid werd zaterdag voor de 11e keer in de clubgeschiedenis landskampioen van Spanje en dat werd goed gevierd. Spelers en fans gingen na afloop helemaal uit hun dak! Keeper Jan Oblak ging op de schouders en Saúl Ñíguez trok een rellende fan uit handen van de Spaanse politie.

Saúl liep buiten het stadion toen enkele supporters het aan de stok kregen met de aanwezige lokale eenheden. De middenvelder zag de clash gebeuren en sprong, alsof hij nog op het veld stond, ertussen om de boel te sussen.

Saúl en supporters vs politie

Dat lukte wonderwel. La policia liet de supporter gaan en Saúl werd letterlijk bedankt. Los Colchoneros wonnen op een zinderende slotdag van Real Valladolid (1-2) en veroverde zo voor het eerst sinds 2014 de landstitel in La Liga.

Na het laatste fluitsignaal was de feestvreugde bij de ploeg van trainer Diego Simeone en de fans van Atlético enorm. De trainer toonde zijn sportiviteit naar een Valladolid-speler, daar waar Luis Suárez zijn emoties op het veld, vooral jegens zijn ouwe ploeg Barcelona, niet de baas was. Check hier alle beelden: