Atalanta is kostbare punten misgelopen in het duel tegen Hellas Verona. Atalanta 5 punten van een Europese plek af, en moet sowieso nog hopen dat de beker van Italië naar een top-4-ploeg gaat om meer kans te maken op een Europees ticket.

Atalanta kwam vlak voor rust op een 0-1 achterstand door een stiftje van Federico Geccherini. De rechtervleugelverdediger werd vanuit het middenveld goed aangespeeld waarna de weg naar de 16 van Atalanta open lag. De uitkomende keeper kon het stiftje van de Italiaan niet weren.

Ongelukkig moment Koopmeiners

In de 2e helft was er een ongelukkige rol weggelegd voor Teun Koopmeiners. Bij de 0-2 van Hellas Verona kreeg hij de bal via zijn eigen doelman tegen zich aan waardoor de bal in het doel verdween. De bal kwam aardig hard aan en Koopmeiners was nog even aangeslagen erdoor.

Vlak voor tijd deed Atalanta nog wat terug via Giorgio Scalvini, dit mocht echter niet meer baten.