Cyriel Dessers kan na zijn voetbalcarrière haast verwachten dat de Conference League wordt omgedoopt tot de Cyriel Dessers League. Donderdagavond scoorde hij weer 2 keer en inmiddels staat hij op 10 Europese doelpunten. Na afloop stond een glunderende Dessers Veronica te woord.


“Ja, je kunt wel zeggen dat het een magische avond was”, zei Dessers met een glimlach van oor-tot-oor bij Veronica. “En dat is nog een understatement. We hadden er vertrouwen in dat het kon lukken, maar we zijn nog maar halverwege.”

Dessers ❤️ De Kuip

Ook bij ESPN stond een stralende Dessers. “De Kuip is sowieso al mooi, maar op zo’n avond… Niet normaal. Deze avond was heel speciaal. Dat merkte je de afgelopen dagen al in de stad. Iedereen keek zo enorm uit naar de wedstrijd. Als het dan zo loopt voor ons is het fantastisch”, aldus Dessers.

“Het was wel te verwachten dat het zo’n wedstrijd zou worden, met 2 trainers die deze stijl hanteren”, zei Dessers doelend op de jojo-partij die alle kanten opging. “In de 2e helft was er meer controle. Gelukkig konden we stand houden toen zij echt gingen aanvallen, dit geeft ons een goede uitgangspositie voor volgende week.”