PSV won zondag met miniem verschil van FC Utrecht (1-0). Voor het eerst sinds lange tijd hielden de Eindhovenaren dus weer eens de 0. Keeper Joël Drommel was met enkele goede reddingen enorm belangrijk voor zijn club, eindelijk weer.


“Je streeft hier elke dag naar. Je leeft ervoor, doet er alles aan om belangrijk te zijn voor het team. Nu pakt het eindelijk eens zo uit, daar heb ik lang op gewacht”, reageerde Drommel bij ESPN over de kritiek die hij wel eens krijgt.

Hard werken

Drommel zei zelf nooit getwijfeld te hebben aan zijn eigen kwaliteiten. “Ik ben iemand die hard voor zichzelf is, heel kritisch ook. Je moet hard werken, blijven strijden en nooit opgeven. Dan komt het vanzelf”, aldus de doelman.

“Er zijn nog genoeg dingen waar ik in kan groeien. Vooral in de 5 meter en de 16 meter, meer meedogenloos zijn. Bij Twente had ik dat meer, maar PSV is ook heel anders dan Twente. Daar kreeg ik 40 ballen, hier misschien 2. En dan moet je er staan, dat is heel anders. Daar leer je ook alleen maar van”, sprak Drommel.