Eindelijk staat de naam van Bryan Linssen op het scorebord in De Kuip. De buitenspeler van Feyenoord was woensdagavond de grote man in de laatste Eredivisie-wedstrijd in De Kuip van 2020. Thuis tegen Heerenveen won Feyenoord dankzij Linssen met 3-0.

Afgelopen zomer kwam hij met veel bombarie over van Vitesse en zou hij de Rotterdamse topclub moeten dragen. Het lukte maar niet, want na 13 duels in de Eredivisie stond zijn teller pas op 1 goal: uit bij Willem II.

Eindelijk voor Linssen

Maar in de laatste kans van het jaar greep Linssen eindelijk zijn kans. Niet alleen maakte hij de 1-0, hij zorgde ook voor de 2 andere Rotterdamse goals, waardoor hij matchwinner én match of the match werd. Dat zal een lekkere opsteker zijn voor hem.

Op 5 punten van Ajax

Feyenoord zag eerder op de avond Ajax verrassend op 1-1 blijven steken bij Willem II en nadert de grote rivaal nu tot op 5 punten. In januari wordt de Eredivisie weer hervat en dan zijn meteen alle toppers, dus dat wordt genieten.

Overigens was het niet de allerlaatste wedstrijd van allemaal dit jaar, want zondag halen FC Utrecht en AZ nog tegen elkaar in.