Feyenoord denkt aan Philippe Sandler als versterking. De club bekijkt de mogelijkheden om de verdediger deze winter nog toe te voegen aan de selectie.


Dat meldt het AD.

ManCity

De 24-jarige centrumverdediger speelde voor de winterstop bij het Franse Troyes. Dat huurcontract werd vorige week opgezegd. Sandler staat onder contract bij Manchester City, maar daar komt de voormalig speler van Ajax (jeugd), PEC Zwolle en Anderlecht niet in de plannen van de Spaanse manager Pep Guardiola voor. Sandler maakte in 2018 de overstap van PEC naar Manchester City.

Mogelijk vertrek Hendriks

Feyenoord zoekt in de laatste linie nog een extra speler, de afgelopen week vastgelegde Jorrit Hendrix is in 1e instantie aangetrokken als middenvelder. In de Kuip is er ook aangeklopt voor verdediger Ramon Hendriks die zelden tot nooit aan spelen toekomt.

Mocht Sandler inderdaad komen dan is de kans groot dat Hendriks het seizoen ergens anders kan afmaken, zoals hij dat vorig seizoen al deed bij NAC. Sparta is in dat geval 1 van de clubs die met een schuin oog kijkt naar de haalbaarheid van Hendriks.