Ruud van Nistelrooij, nu nog trainer van Jong PSV, heeft laten weten dat hij in ieder geval 4 spelers van Jong PSV zal meenemen naar PSV 1. Dat heeft de nieuwe hoofdcoach van de Eindhovenaren bekend gemaakt tegenover PSV-clubwatcher

Ruud van Nistelrooij haalt vier spelers van Jong PSV komend seizoen sowieso bij de A-selectie. Dit is bij iedereen bekend, dus kan ook naar buiten. Het zijn Johan Bakayoko, Fredrik Oppegard, Ismael Saibari en Kjell Peersman. Voor anderen blijft de deur uiteraard open.

— Rik Elfrink (@RikElfrink) May 6, 2022 ” rel=”noopener” target=”_blank”>Rik Elfrink.


De 4 spelers die de overstap maken van Jong PSV naar de hoofdmacht zijn Johan Bakayoko, Fredrik Oppegard, Ismael Saibari en doelman Kjell Peersman. Bakayoko maakte eerder dit seizoen al zijn debuut in het 1e elftal van PSV.

Meer spelers kunnen volgen

Van Nistelrooij liet weten dat zij in ieder geval de overstap maken naar PSV 1, maar dat ook andere spelers een kans zullen krijgen. Keeper Peersman blijft daarbij ook het doel verdedigen voor Jong PSV.

Laatste keer Jong PSV

Van Nistelrooij stond vrijdag voor de laatste keer als coach bij Jong PSV op het veld. Jong PSV speelde 1-1 gelijk tegen FC Dordrecht.