Arne Slot had gemengde gevoelens na de Europa League-avond van Feyenoord op bezoek bij het Deense Midtjylland. De trainer van de Rotterdammers zag toe hoe de thuisploeg volgens hem veel beter was, maar Feyenoord een 0-2-voorsprong weggaf.


Lees ook:doelpuntenmaker Kökcü kritisch na misgelopen zege bij Midtjylland: ‘We moesten bikkelen’

“Het was een moeizame avond voor ons”, bekende Slot voor de camera’s van Veronica. “We zijn heel de wedstrijd lang de mindere geweest. De enige reden dat ik baal, is omdat we voor hebben gestaan.”

Reactie Slot na Midtjylland-uit

Feyenoord kwam er, op een redelijke 1e helft na, niet aan te pas in het Deense Herning. Net als in eerdere Europese affiches wisselde Feyenoord goede met erg slechte fases af. “Het handelen, wat ons vorig jaar goed maakte”, vervolgde Slot, “daar moeten we nu nog stappen in maken. Net als de zuiverheid aan de bal, en de manier van druk zetten uitvoeren om de tegenstander onze wel op te leggen. Nee, Midtjylland was de sterkere ploeg.”

En dus wacht volgende week de heenwedstrijd in De Kuip. “Gezien de krachtsverhoudingen van vanavond mogen we blij zijn met 2-2”, besloot Slot.