Aandeelhouders van NAC willen de club graag verpatsen aan City Football Group, waar onder andere Manchester City onder valt. Sinds dat nieuws naar buiten is gekomen zijn de fans van NAC op oorlogspad. Zij willen absoluut niet dat NAC in handen valt van CFG en dat maken ze op veel verschillende manieren kenbaar.


Afgelopen dagen reisden supportersgroepen Breda Loco’s en Fr0nt76 naar Manchester, Troyes en Lommel om spandoeken op te hangen tegen CFG. ‘Stay out of our territory, NAC is not a City Group story!’, valt onder meer te lezen op de spandoeken.

Reactie Breda Loco’s

‘City Group probeert vanuit Manchester de voetbalwereld over te nemen. Gefinancierd door een sjeik met oliedollars uit een land met dubieuze kijk op mensenrechten. Troyes en Lommel zijn al gevallen, maar ons zullen ze nooit krijgen’, schrijft supportersorganisatie Fr0nt76.

‘Vandaag zijn wij naar de stadions van Manchester, Troyes en Lommel gegaan om duidelijk te maken dat Breda niet ingelijfd gaat worden. Wij blijven strijden. Stay out of our territory, NAC is not a City Group story!’