Kevin Durant heeft een mooi leven, maar er ontbreekt volgens hemzelf nog iets. De sterspeler van Brooklyn Nets in de NBA hoopt dolgraag mede-eigenaar te worden van NFL-club Washington Commanders, die waarschijnlijk in de verkoop gaat. Tegenover ESPN vertelde Durant over zijn droom.


Washington-eigenaar Dan Snyder denkt er over na om zijn club in de verkoop te doen. Durant, opgegroeid in de buurt van D.C., bekijkt de mogelijkheden om samen met een aantal mensen het stokje over te nemen.

Jay-Z

“In een perfecte wereld zou ik er deel van uitmaken”, vertelde Durant aan ESPN. “Ik zou het graag doen. Ik zou graag een klein beetje van mijn geld geven om deel uit te maken van de Commanders, maar we zullen zien. Hopelijk is het een aardig iemand. Ik hoorde Bezos (baas van Amazon, red.) en Jay-Z , maar je weet maar nooit.”

Toch is Durant sterk afhankelijk van anderen, want hij heeft natuurlijk niet genoeg geld om in z’n uppie de club over te nemen. “Ik heb niet genoeg geld om te zeggen: ‘Laat me een deel van het team krijgen’. Dus er moet een andere manier komen om het te laten werken. Dat zou ik natuurlijk graag willen, maar om eerlijk te zijn, betwijfel ik of het zal gebeuren. Het is een team van 5, 6 miljard dollar.”