Lionel Messi heeft in zijn hele carrière al heel wat geld bij elkaar gevoetbald en dus heeft hij de mogelijkheid om zo nu en dan flink te spenden. Dat heeft de Argentijn onlangs dan ook gedaan, zo weet The Real Deal. Messi heeft namelijk in Miami een hele verdieping gekocht voor 7,3 miljoen dollar (omgerekend zo’n 6 miljoen euro).

Heel de 9e verdieping in Regalia is vanaf nu van familie Messi. Het stulpje met uitzicht op de Atlantische Oceaan heeft 4 slaapkamers, 4 badkamers en een wijnkelder voor 1000 flessen. De verdieping heeft een terras van bijna 200m² en een privé-zwembad.

Alsof dat nog niet genoeg is, mag de familie ook nog gebruik maken van een gemeenschappelijke fitness, een spa, een kinderspeelruimte en een champagnebar. Ook is er voor de inwoners een privé-kok beschikbaar.

Inter Miami CF

In de Verenigde Staten rekenen ze zich al helemaal rijk. Door de aankoop van Messi geloven zij er heilig in dat hij in de nabije toekomst gaat voetballen voor het Inter Miami CF van David Beckham. De fans daar zullen dan nog wel even geduld moeten hebben, het lijkt er namelijk op dat Messi zijn aflopende contract bij Barcelona gaat verlengen. Komen zij er niet uit, dan probeert Paris Saint-Germain waarschijnlijk Messi binnen te hengelen.