Wout Weghorst heeft vanavond het snelste doelpunt van het seizoen gemaakt in de Turkse competitie. De spits scoorde in de uitwedstrijd tegen Hatayspor al na 31 seconden. Veel plezier had hij er uiteindelijk niet van, want zijn ploeg Besiktas verloor met 2-1.

Weghorst, die door Besiktas wordt gehuurd van Burnley, werd direct na de aftrap met een steekpass bediend door Jackson Muleka en haalde diagonaal uit met rechts. Het was zijn 4e doelpunt van het seizoen in competitieverband. De gelijkmaker van Zé Luís volgde echter vroeg in de 2e helft. Invaller Kaan Kanak maakte in de laatste minuut het winnende doelpunt namens de thuisploeg.

Besiktas staat 5e in de Turkse Süper Lig, met 19 punten na 11 duels. Koploper Fenerbahçe heeft 4 punten meer en nog een wedstrijd tegoed.