Trainer Ronald Koeman heeft met FC Barcelona opnieuw een tik gekregen in La Liga. Tegen Cádiz werd het 0-0. Barça eindigde het duel met 10 man na rood voor Frenkie de Jong en Memphis Depay miste een paar enorme kansen.

Bij FC Barcelona stond naast Frenkie de Jong en Memphis Depay ook Luuk de Jong in de basis.

Misser Memphis

Voor rust wist Barça weinig te creëren op bezoek bij Cádiz. In de 51e minuut was de grootste kans van de wedstrijd voor Depay, maar hij miste de bal na een prima voorzet van Luuk de Jong.

Check hier de enorme misser van Memphis:

Tik na tik

Niet veel later kreeg Frenkie de Jong kort na elkaar 2 keer geel en dus moest Barça verder met 10 man. Het team van Koeman ontsnapte nog enkele keren aan een nederlaag, maar in blessuretijd miste Depay opnieuw een gigakans. Koeman kreeg ook nog rood en is nu geschorst voor in ieder geval de komende wedstrijd. Het bleef 0-0 in Cádiz en dat is hoe dan ook een nieuwe tik voor de topclub in verval.

Luuk de Jong werd in de 68e minuut gewisseld. Dat was 3 minuten nadat Frenkie de Jong was weggestuurd met rood.

Maandag speelde Barça met 1-1 gelijk tegen Granada en vorige week werd kansloos met 3-0 verloren van Bayern München in de Champions League. De achterstand in La Liga op koploper Real Madrid is 7 punten, al heeft Real een wedstrijd meer gespeeld.